Měsíc se odbarvuje
jak se mi zavírají oči
mechanicky
Ještě než se noc skončí
lehnu si mezi túje
jako vždycky
Rozbřesk mě přikryl hlínou
tak jak to sebevrahům sluší
Znecitlivěn
a s dávno umrtvenou duší
nechám se vzkřísit zimou
na další den