Můj záchranný kruh
Anotace: ...po jednom dlouhéém studijním odpoledni :)
V moři slov se topím,
bouře se přihnala.
Víčka, jež dávno klopím,
dávno si zavdala.
Hledám kruh záchranný,
přemítám v paměti.
Ty jsi v ní vepsaný,
Cítím tvé objetí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)