Chtěla jsem psát o cestě
Však stezka se ztratila a zbyl jen žal
jak píseň mrtvé nevěstě
slova jsou zbytečná, není nic dál
Stále nechápu, co jsem provedla
a kde byla chyba v mém bdění
Naděje se naposled zvedla a upadla
a úleva není už ani ve snění
Jen kopečky chyb a hroby naděje
Jak slzy co splynou se zemí
tak zbytečný teď pro mě je
zůstatek času co nic nezmění