Slzy žen
Nebe jak padá,
nebe ach nebe,
snáší se něžně,
snáší se tiše,
při dopadu sténá,
při dopadu pláče.
To slzy matek,
to slzy žen,
při zvuku hádek,
nemajíc jmen,
polknuty s hořkostí,
s příchutí pelyňku,
nikdy již znovu,
oči tvé nezarmoutí,
znovu a znovu.
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Slechtic
Komentáře (0)