Básnička z kuchyně

Básnička z kuchyně

Anotace: ...

Snad na pánvi šišaté

na plotně kulaté

nad žhnoucím plamenem

všemu světu vzdáleném.

 

Tam v nebezské kuchyni

nad našimi komíny.

 

Vznikla ta hořce sladká směs

dochucená smíchem a trochou slz

míchaná láskou i nenávistí

zahuštěná lidskostí, co srdce jitří.

 

Servírovaná rukou mistra

přímo do lidského nitra

usmažená v běhu našich dní

zamilovanost to krásné pomatení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor contionor, 15.01.2014
Přečteno 802x
Tipy 11
Poslední tipující: Aiury, jitoush, Avola, Jana B., Robin Marnolli, Boudicca, zelená víla, enigman, poeta, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to je dobrá horká kombinace... hmmmm, voní...

16.01.2014 04:00:20 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel