Někdy tě naučim koukat mýma očima
poškrábanej krasohled na špatnym tripu
v mejdlový bublině
co nesmyslně láme světlo
a jeden jedinej pevnej bod
k lapání po dechu
A tak s tebou držim krok
dokud jsi ještě na dohled
já se vždy dívala těma svýma... leč debaty o pohledech byly velmi podněcující...:-)
21.01.2014 00:16:41 | zelená víla
jednou mě to jeden naučil
oplátkou za koláč
(ten jablkový)
zůstal se mnou pár chvil
a po něm zůstal pláč
(a oči pro.. kdo ví)
:o)
17.01.2014 10:17:39 | hanele m.