Anotace: •••
Serte na lásku!
..
visí na upocených štětinách
tančících na psím ocásku
a stejně prospívá jen..
zřejmě labutím
..
Tebe ani Tebe ani Tebe
do svých prostěradel nenutím
vlétnout
jako polepšená líbeznost barokního stylu
..
Radši si poslechnu Jidáškovo blues
v limuzíně
na vinylu