Bez dechu
Anotace: bez dechu v Palachově týdnu.
Na hladině slovo se zrcadlí
myšlenka hnije pod stolem
kalendář pročítá
naděje bezzubá
zkoušíš se nadechnout
jen neupadnout
slovíčko spadla bez dechu
nežil si marně Palachu.
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)