Chci tě líbat
jako by to bylo naposled
chci se dívat
s tebou, na ten krásný svět.
S naivitou snílků
zapomenout na mizérii bytí
na zatracenou chvilku
tak malou, že ji ani čas nezachytí.
Chci věřit ve štěstí
chci věřit v nás
útéct z ocelových kleští
předstírat, že mám ještě čas.
Dobrý začátek. Já bych to i dokončil.
19.01.2014 16:28:27 | VEDz RVAHEs