Nevěřím
Nevěřím
planým slibům
upřímnosti navěky
ztracených hesel
vyplivnutých z lítosti
Nevěřím
že jsi šťastný
v realitě čtyř stěn
bytu bez dveří
v tikajících hodinách
čekání na nic
nechápán
a nepochopen
zajatec svého života
Nevěřím
uhýbavým pohledům
shrbeným zádům
povrchním playboyům
s rychlou kadencí slov
a holkama na jednu noc
Nenaleznou
Nevěřím
statistikám
štěstí na splátky
chlapům s černou duší
bez cti
Nevěřím tichým dohodám
Přečteno 561x
Tipy 23
Poslední tipující: Frr, piťura, Jin&Jang, Petr Miroslav, Akrij8, JardaCH, zelená víla, enigman, kamínek, Isquieasuus, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)