Anotace: Obraz z cyklu "Hekticko-filozofická tramvajová rána po téměř probdělé noci."
Sbírka: Veršotupecké počiny
Ráno je a ty zas s budíkem prohráváš
svou válku o spánek, o sen co právě máš.
Vyběhni, nemysli na všechny nesmysly.
CO STOJÍŠ?! Nevidíš?! Každýmu překážíš!
V závodě o život, o lásku...o pivo.
Krysa jsi v kolečku vlastního MYŠlení
sýra si jistě dáš,
až tahle hlodavčí písnička odezní.
Tak šup...
"Krysa jsi v kolečku vlastního myšlení" - tak to se mi stávalo často.
20.01.2014 20:08:14 | VEDz RVAHEs
Mě právě taky, možná právě proto tohle vzniklo :) Jen si člověk musí dát pozor, aby si při výstupu nezlomil vaz...jako se to stalo našemu křečkovi.
21.01.2014 15:46:17 | Nalzim