Anotace: není hanba upadnout, ale je hanba zůstata ležet na zemi. proto i když spadnete po 1 999 999té vztaňte a nevzdávejte to, prosím.
Stručně, výstižně, výborně!!! Je důležité pokud člověk 3 krát spadne, aby dokázal i počtvrté vstanout a hrdě kráčet kupředu dál...Ne každý to bohužel dokáže, ale je třeba o překážkách uvažovat jako o pomocných ukazatelích úspěchu a brát je jako součást života. Měli by se tímto heslem všichni řídit. Jen tak dál!
26.01.2007 18:23:00 | Dixie Bechert