Šance
Anotace: Šanci využívej dokud je
Něžné obrázky posíláš,
koutky cukají do rytmu,
bijícího srdce,
snaží se setřast smutek.
Šanci málokdy využíváš,
pak jenom pláčeš,
nad rozbitou skleničkou,
s maturitním jménem.
Zapomínáš, že život,
a opravdové štěstí,
tvoříme si sami naše linky,
které pomalu a nenávratně mizí.
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Manni3, enigman, Madanik, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (4)