Bolest v srdci marně hledá
záchranný kruh, tvář je bledá,
není světla není lásky,
jen to stejné dokola.
Schoulená by raději lehla,
ve stín prachového zrna,
cesta byla příliš dlouhá
aby v cíli zjistila,
že vše krásné zabila.
Končí cesta nekonečná,
měla by být za to vděčná,
za co? odpověz mi!
Když na konci té cesty
všechno znovu začíná..
a vidinu v lepší svět,
někde cestou pohřbila.