Černé oči dívčí
Anotace: leden 2014... tak se nezlob, že někdy jsem netrpělivá..., děkuji cosi jsi mě naučila...
Ty černé oči dítěte,
mají býti mým dalším začátkem.
Prvotní nechuť a skepse
to vše vystřídalo
vysvobození duše.
Holčička,
co ji nikdo nemá rád,
tolik se snaží nám zavděčit.
Tragikomik a pád,
s rukou v ruce..
..pro náš, můj klid..
Ta šance stojí moc
a taky málo,
tak už udělat krok,
aby za něco stálo
rozhodnutí, postarat se..
..o dítě, co je a není moje!
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Robin Marnolli, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)