Nechtěl být už andělem
nechtěl tam nahoře žít sám
sám se svým poselstvím
chtěl jí to říct než
vrhl se dolů
byl však příliš zbabělý
bez svých skvostných křídel
jakoby chtěl zemřít ránou o naši zem
ránou co ji nic nezhojí
to proto aby zapomněl
jak chutná její duše
nechtěl tam nahoře žít sám
sám se svým strachem
kdy znovu zklame všechna srdce
........................................................................
je pozdě padat dolů anděli
neznám tvou pravou tvář
zahalen mi zůstaň dál
ve svých básních
a nech mne tady na zemi
klidně zemřít
a ještě než padneš řekni mi...
26.01.2014 00:19:37 | zelená víla
... řeknu tedy ...
26.01.2014 12:40:30 | Marcella
doufám, že se to nikdy nestane... ale já tě když tak zvednu :-)
26.01.2014 12:42:43 | zelená víla
... díky za tvá slova ... pár hezkých slov nikomu neublíží a na druhé straně třeba pomohou ...
26.01.2014 12:44:30 | Marcella