Studenýma očima zírá
jak se mu v hlavě honí
stádo divokých koní
z nejasné budoucnosti
sem tam práskne bičem
jen tak do nicoty
aby se vědělo
že dýchá ........
nepřestal nikdy
nahlížet do pokojů
milenců ani vrahů
.........................................
bledý zůstává pohledem
nad krutými hlasy obecenstva
ve svém nitru
Fakt jsi odvážná psát o všem. Za průlom tip. Jinak moc nesouhlasím. Znám mnoho lidí různě postiženými, dokonce jsem se s nimi setkával osm let každý den. Nejvíce se "naserou" když jim dáš najevo, že jsou nemohoucní. Pak můžeš být i v ohrožení života.
29.01.2014 13:21:15 | VEDz RVAHEs