Zazvonil zvonec
a je konec
nevím čeho všeho
nás, nebo mě samotného.
Zrazuje mě vlastní tělo
když mám vše, co chtěl jsem mít
zrazuje mě vlastní tělo
když s tebou chci žít.
Bude to zkouška
nevím, jestli uspějem
první opravdová, žádná hra
podlehnu já, ty, nebo oba navzájem?