S úctou k *Andělu bez křídel*
Anotace: Buď jaká jsi, takovou tě Bůh stvořil a takovou tě chci znát.
Říkala jsi, že křídla nemáš,
čímpak mne to ale objímáš?
Anděl bezkřídlý ve fyzickém těle,
s křídly duševními, co objímají i nebe.
Přesto tolik přízemní a vznešená,
když pomáháš lidem, noc pak tvá je jimi zmatená.
Z energií davu lidí,
jsi anděl, co úctu sklidí.
Komentáře (0)