Anotace: a aby žena mohla žít plout musí námořník
jsem stále v práci
mám jako pilník hlas
(a nemám kdy - hrát si)
kdybych však měl čas
se zahradou dům nový
baryton sametový
(a hudební vkus)
zazpíval bych ti svoji lásku
v es-molovém blues
(a vyhladil ti vrásku)
zajímavěpříjemnáforma:-)
28.01.2014 20:43:39 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?