Slíbal jsi mi křivdy
z rozkošnicky obnažených zad
tak krásné ráno k umírání
zemdlelé děti na zápraží
modlí se k luxusním příbytkům
na rtu vzpomínku na chleba
jen vyslovit tvé jméno (sténáš)
a vznést se k oblakům (křičím)
ve tvaru surrealistického holuba
zasnoubit květy bodláčí
a pak se vrátit zpátky
k šepotu továrních komínů
k lahvím s rozparcelovanou krví
A možná, když si to budeš hodně přát
nějaký magor promění vodu ve víno
pachnoucí jako žluč ve tři ráno
něžnost skrytá v ráně od nepřítele
zhoubná jako kdysi láska
a pravda se znovu svíjí na pranýři...
Zapomněla
Taky jedna „Zmenšená“, aneb ukázka, jak má vypadat hudba.
http://youtu.be/0PFU4m0_ciM
28.01.2014 18:20:37 | Nikotin
Musel jsem to číst mockrát a vím, že si to zítra přečtu zas. Zajímavé OK
28.01.2014 18:16:29 | VEDz RVAHEs