Bez názvu
Zaleskla slza se,
v koutku tvého oka,
zaleskla slza se,
srdce tvé puká.
Skončila láska,
velká jak trám,
jak bolest překonat,
řešíš hlavolam.
Slunce však vysvitne,
po bouřce té,
naději poskytne,
ve víře bezedné.
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Hadrák, RyxiraAmyGinger, zelená víla, Jana B., poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)