Mořská panna.
Anotace: Balada o šupinách.
Poznal jsem mořskou pannu,
chtěl bych s ní žít.
Nevím si však rady,
potřebuji poradit.
Kterak mám s pannou sdílet lože,
žít s ní v souladu?
Vždyť ona obývá moře,
sic plné pokladů,
však pro mne zcela nevhodné.
To jsou ty známosti náhodné.
Láska prvního pohledu,
touha,vášeň bez nadhledu,
nízké pudy,rozum v snách,
Veškerá soudnost?V kalhotách!
Jak mám naplnit poslání,
když má ocas rybí?
Pevná ňadra,pružné tělo,
jen ten rozkrok chybí.
I kdybych ji na břeh dostal,
jako muž bych třeba obstál,
ale...co by se nám narodilo?
Sardinka s nohama?
No,to by bylo dílo!
A tak jsem reagoval normálně,
jak je to dneska v módě.
V moři jde to jen orálně
Tak jsem ...
ji pustil k vodě.
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Jana B., Truckle, RyxiraAmyGinger
Komentáře (3)
Komentujících (3)