Anotace: Neví, že zničila něčí svět, ale ten její to časem postihne taky.
Neví, co dělá,
Neví, že čas kvapí,
Neví, jak zněla,
Neví, je zahalena kápi
Neví, že čas maří
Neví, voda se vaří
Neví, už je odhalena
Neví, časem zpomalená
Neví, že čas se jí dvoří
Neví, ona je krásou
Neví, krása v ní shoří
Neví, nervy se pasou
Neví, celý svět boří
Neví, zničila cizí
Neví, měla tu vizi
Neví, věděla to, hoří
Neví, hoří jinde
Neví, u ní ne
Neví, ji to však nemine