Zpověď
Anotace: C'est la Django.
Mám duši básnickou
a mysl řečnickou!
Mám na těle mnohý šrám
,a miluji vášeň dam!
C'est la poéte
C'est la philosophe
C'est la maladie
C'est la amour
Mám rád zbraň kdejakou
,ale i ruku podanou!
Mám krev nesrážlivou
a víru jedinou!
C'est la distraction
C'est la amitié
C'est la maladie
C'est la chance
Mám rád povahu bojovnou,
ale i ctnost rytířskou!
Mám ruku nehybnou,
a hrdost nezlomnou
C'est la dispute,
C'est la honneur
C'est la maladie
C'est la fiérte
Mám rád vědu dějinnou,
ale i věc záhadnou!
Mám jizvy na duši,
a samotu, což nikdo netuší
C'est la histoire
C'est la mystére
C'est la maladie
C'est la reclus
Komentáře (0)