Anotace: ..
konkretne
neomalene
zasunu
hlavu
do kokonu
zapnu zip
a budu vnimat sluchem
jako slepa
statecna zena
ktera zraje
Velmi podařené. Důležité asi je, kde se kokon bude nacházet.
20.04.2014 21:24:33 | Jan Urban
na zrání je nejlíp svítit kolem...:-)
11.02.2014 15:19:03 | Danger
Nenásilná, jemná, je to fajn. .)
03.02.2014 12:01:55 | Jan Voralberg
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?