Vrat se...
Anotace: pro toho kdo jede na měsíc do indie
Zavrním
umlčena
hloupou odpovědí
a přesvědčena o tom,
že mi sedí..
Zavrním
když zavírám oči
s přáním
ať se vrátíš,
za měsíc , ti volno skončí..
Zavrním
přesvědčena
že pro tebe budu-
jednou taky žena
s hrdostí lehce
vysvlečená...
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, poeta, Bakchus
Komentáře (5)
Komentujících (4)