A víš,že je mně tato báseň sympatická a posléze i ty?
Píšeš dobře,vtipně a tak nějak lehce.Myslím přijdu častěj,pokud ti to nevadí.
31.01.2007 10:49:00 | s.e.n
U tebe to ale nehrozí viď? Jestli ano, tak si tě vezmu na víkend. Už se starám o svou maminku, které je 84 let. Co ty na to?
26.01.2007 23:16:00 | Verule