Anotace: ...
Podřimuje,
spí v nás šelma
Není zřejmá.
Slovo stačí,
ven se tlačí.
Vzbudí se,
protáhne,
ožije.
Spontánní,
divoká,
tady je.
Chceš ji uklidnit?
Zkus ji nasytit.
Potrava není stejná,
rozmanitě žere
šelma.
Jedna si vybere
svobodu,
druhou tím krmit
nebudu.
Žádá si vzrušení
v každém soustu.
Menu nezmění,
sní toho spoustu.
Šelma má je zmlsána
milování chce,
od noci do rána.
Šelma je v každém z nás, jaké je, to už záleží na povaze a okolnostech, ST.
12.02.2014 12:11:23 | Psavec