Psáno ohněm
Kul mistr železo
Kul a kul
Velkou, těžkou palicí
Sám bez Boží pomoci
Žák sobě mistrem
Mistr sobě cechovníkem
Vzdělán školou nikde stojící
Kul žhnoucí myšlenku jasně zářící
Mocné údery jeden po druhém
Kul ten obsah do forem
Jak mrtvé tělo, dílo chladlo
Poslední jisker hejno na zem padlo
Kul a kul
Od brzkého rána do bezesné noci
Daroval svou duši té honoraci
Zhodnotivší ho jak zápasníka před zápasem
Obtěžkán jen smírčím časem
Kul a kul
Další k dalšímu beze spěchu
Obecenstvu pro potěchu
Milovaná výheň milenkou byla mu
Rovna jak básníkova tuha toho umu
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: pathetic-girl
Komentáře (0)