ekologická
Anotace: trochu sprostá, ale pravdivá :D
Na záchodě sedíš kdesi,
přemejšlíš, jak šetřit lesy.
Hajzlpapír přebytek?
No snad nejsi dobytek!
Jak očistit mokrou pičku?
Kapky lehce utřeš v tričku.
Kam však schováš hnědou špínu?
Nech jí zaschnout ve svém klínu.
Budeš smrdět jako hrom,
zachráníš však jeden strom!
Komentáře (1)
Komentujících (1)