Anotace: Čas pohltil veškerou pravdu.
Komu něco chybí?
Kdo vše nemá?
Komu se to líbí?
A kdo jen sténá?
Každý naříká,
Problémy všude
Nenastala panika
Co komu tak zbude
S rozdílem mezi
Chybou a problémem
Každý se svou tezí
V tomto světě bledém
Aristoteles pravil
Žijeme ve stínu
Myšlenku lid strávil
Zas potřebujem plínu
Jsme jako malé děti
Jde to s námi od desíti k pěti