Konečně nacházím klid
Anotace: S odchodem naděje přichází múza
Na kraji propasti
Odhodlán ke skoku
Dost bylo řečí
Od falešných proroků
Vlci začali výt
Přestal jsem věřit
Zemřela naděje
Vůkol jen deprese
Nikdo se nesměje
Iluze zmizely; vyhasnul cit
Vykoupení v temnotě
Naleznu záhy
K světlu na konci tunelu
Otáčím se zády
Proklínám měsíční svit
Ulevím hlavě
Umlčím myšlenek roj
Posledním krokem
Skončí ten boj
Zlomil se meč; zrezivěl štít
Život je sen
Nic reálné není
S konečným dopadem
Snad přijde bdění
Dávno mě nebaví snít
Vítr cuchá vlasy
Začíná konec
Kniha se zavírá
Zazvonil zvonec
Konečně nacházím...
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Truckle, Robin Marnolli, SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)