Vážka (Ve sklenici svatého Valentýna)

Vážka (Ve sklenici svatého Valentýna)

Anotace: Trošku s předstihem, vyznání v den lásky. (fuck it!)


Nebe mělo barvu jejích očí

a v mé sklence topila se vážka

- zbloudilá

- a utopená

- bezradná

- a podnapilá

 

Jako moje mysl při pohledu na ni

ona je tak nádherná

ona to ví

 

Říkám jí:

sfoukni všechny svíce na mém dortu

a přej si nějaké tajné přání

třeba se ti splní, stejně vím, co chceš

jsi tajemná, ale odhalená

 

 

Jak plamínky zhasly a vážka uhynula

došlo mi, že jsme jako ony

Ony svíce a a onen hmyz,

volní,

přesto spoutaní,

povolní,

chlastem zbouraní

 

 

 

Mohu žít, mohu dýchat, mohu pít,

ale nemohu volně myslet, cítit a chtít

když za každou myšlenkou, každou vzpomínkou

jsi ty,

jen ty

 

 

Miluji tě,

jako vážka miluje svou sklenici s Valentýnem,

protože není to romantické,

jakým nádherným způsobem uhynula?

 

 

 

 

 

Autor JoeBLACK, 06.02.2014
Přečteno 682x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Avola, Elisa K., sluníčko sedmitečné, enigman, Isquieasuus, Amonasr, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

představil jsem si podnapilou vážku...občas se jí podobám...ale na rozdíl od ní lítám...

07.02.2014 08:58:26 | enigman

líbí

... tak to já mám často podnapilý i pocit, že klidně létám :D

07.02.2014 11:14:47 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel