Už jsem četl ódu i na sexy mozek...
Proboha, co to je "kulíšek"?
07.02.2014 23:54:40 | Truckle
Asi jste nikdy nezažil takové to nutkání všechno zdrobnělizovat, že? Kulíšek, jak je mi známo, je roztomilý ptáček z rodu sovovitých, je to hezké přirovnání k dítěti. Ať se daří v dalším psaní, dělej co Tě baví :)
09.02.2014 09:29:51 | SmallGeorge