NLO
Besprichinnosti v kosmose net
buryt´ v Mars nelzya, bombit´ Lunu
vsyo delat´ po svoyom, roy planet
stadami k bednomu koldunu
shyol by sdelat´ yevo bogatym
vot, dobro pozhalovat´ ko mne
ya upravlyat´ skotom rogatym
v sostoyanii gotov vpolne
ne obizhaytes´, mne smelo
poprobuyte khot´ shlyapu otnyat´
prevrativshuyusya v eNeLO..
- besprichinnost´ dayte mne ponyat´
překlad
Bez příčiny ve vesmíru ničeho není
vrtat do Marsu se nesmí, bombardovat Měsíc
dělat si co kdo chceš, shluk planet
jako stádo míří k bídnému chytrákovi
aby jej udělal dalším zbohatlíkem
nuže vítejte, jen račte
budu vaším kovbojem
připraven i na to nejhorší
rozzlobte se, směle připravte mě
v rodeu o kouzelný klobouk
ať v letu změní se v UFO..
- docela bezdůvodně, snad
Přečteno 563x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)