Česká Kanada
Jsem víte odkud?
Mnozí se ptají...
Vlaju s větrem , co
slýcháš v máji.
Jsem v lesích paní,
vílou skal.
Jsem i vodníkem ,
co zatleskal..
Jsem zelená jak listy
- modrá voda co čistí,
jsem vůní borovic a smůly,
- pták co vzlétz z hury.
Jsem letní bouřka na lukách
- srna,která nemá strach ..
Jsem holka z lesů vod a strání
jsem víla schopna milování.
Jsem ženou v těle stromu...
a žene mě to vždycky domů...
do české kanady...
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, střelkyně1, Danger, Jana B., La Ragazza con Bandiere Ceche, RyxiraAmyGinger
Komentáře (4)
Komentujících (3)