Anotace: •••
Sorry, ale..
takhle by to nešlo
Představit si víru v energii
a pak zeširoka křičet
že úzko přešlo
když ne
a ne
se dožít zítřka ještě dnes
..
když neštěkne po mně
ani Mercedes
Ale ta energie..
je jakýmsi Bohem?
Na každou otázku "Je ti lépe?"
Odpovím "Mnohem."
Omlouvám se, avšak..
budu zde posečkávat ještě pár neděl
..v obočí, ohryzku
v čelistech i spáncích
To abys, spočítaný osude, věděl
jak životy lidí nevisí na kaháncích
ne, sorry, takhle by to nešlo, musíš psát častěji a ne se jenom poflakovat v té metropoli. Tak.
09.02.2014 17:08:59 | její alter ego