Mě se rýmovalo, takže asi dobrý, s mojí výslovností. Jinak tvoje báseň moc krásná, ráda jsem ji četla. ST :O)
13.02.2014 16:30:03 | Tichá meluzína
chvíli jsem sice byl jak na tenise...ale mě se to rýmuje...i...bez výslovnosti...
12.02.2014 23:36:21 | enigman
Skvělá báseň.:) A anotace mě velmi pobavila. I přesto že si nemyslím, že by někdo nevěděl, jak se vyslovuje Chopin.:)
12.02.2014 23:29:17 | Isquieasuus
to je další tvá, která ve mně jaksi zarezonovala. dost příjemná atmosféra, navíc takhle na večer. líbilo a můžu si za to sám.)
11.02.2014 22:56:33 | CoT