Chtíč
Ze slov jen chtíč.
Všechno je pryč
Marně se rozpomínám.
V srdci mém žal.
Kde se tam vzal
Už si nevzpomínám.
Na duši strach.
Co mění se v prach
Já na něj zapomínám.
V očích jen sůl.
Prázdnej stojí tu úl
Svíci uhasínám.
Na líci stud.
Jak zkroucenej vrut
Hold vzdávám modelínám.
Utopím chtíč,
A pohřbím žal.
Zaženu strach,
Sůl v ranách.
Vzít dubovej sud,
A zavřít tam stud.
Abych věděl, že
Nikdy už nezaklepeš
Na dveře.
Možná by ses měl méně upínat k tomu najít sedící rýmy. Ty jsou vždy až na druhém místě.:) Ne-li dál...
12.02.2014 21:42:56 | Kaitlynn
Ano, ano veškerá vaše kritika je oprávněná. Básník ze mě nikdy nebude a ani jím nechci být jen jsem umisťuji věci co už mám dlouho v mém amatérském archivu, teď už se vydávám jiným směrem :).
12.02.2014 21:45:19 | jyrkaa
Tady nikdo není opravdovým básníkem... :)
Také se už vydávám jiným směrem. Hledejme.
12.02.2014 21:47:41 | Kaitlynn