Anotace: •••
Řekli, že..
pouťových přeludů se nedočkám
když smích se tváří jako léčka
..že projdu stínem s obavou
a nekonečným šumem
nad hlavou
když padá do tvých čistých dlaní
jako světlo překryté časem
a ty posíláš své vjemy
..zpátky
za úžasem
Řekli, že..
bude lépe uvnitř dešťových mraků
nežli tady nahoře
u zázraků
..že jakmile mi spadne poklad do klína
bude to láska na první pohled
..láska z Londýna
promočená touhou spatřit svět
..to nevinné klubko zamotaných nití
odsouzeno k čiré radosti
když není zbytí
(z podzimu 2012)