Pěna
Anotace: ...dlouhý večer...
Padáme dolů
s kapkami deště,
země se řítí,
rychlostí k nám.
Padáme dolů,
máme se ještě - ?
rádi či
lepší je,
být každý sám?
Padáme s rosou,
země se řítí,
za chvíli zbude z nás,
jen ozvěna stenu,
nějak jsme vyklouzli,
z děravých sítí,
všechno tak pomíjí
snad proto, že chtěli jsme,
bláhově do dlaní,
nachytat pěnu.
Naší lásky...
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Metal Lady, Rezkaaa, enigman, Robin Marnolli, Amonasr, terezkys, RyxiraAmyGinger
Komentáře (1)
Komentujících (1)