Blankytná
Anotace: Jeden pohled vzhůru - a je vyšmolkováno :o)
Blankytná je nejen barva oblohy,
blankytný je nádech duše Tvojí,
do jasné a čisté podoby
pod Tvou rukou celý svět se strojí.
Kolem vládne divné zmatení,
snad divoké včely se tu rojí,
či chce osud zkoušet Tvoje umění
do blankytu modrou s bílou spojit.
Zvláštní síla z Tebe pramení,
dýchá, objímá a hladí,
je to krása, tady na Zemi,
vědět, že JSME, že se máme rádi.
Komentáře (0)