Anotace: už je to tak
.
vlasy
ta hračka větru
nemám jim závidět
jak můžou poletovat
ne
protože nemůžou
poletujou
jak vítr hvízdá
ve vlasech žádná
svoboda
.
ehm mě teda poletujou i v bezvětří...ale je fakt že mě pak táhnou s sebou...
17.02.2014 23:46:29 | enigman