Kdy už mi prozradíš
co se mnou jsi provedl
Kamkoli jdu zakletá jsem
Vždycky mne omámíš
jak lahvička od jedu
Kamkoli jdu netuším kde jsem
Proč jsi mne uvrhl
pod kouzlo opojné
Kamkoli jdu chci Tebe jen
Nesnáším způsob
kterým jsi odtrhl
Nesnáším způsob
jakým jsi mi Tě vzal
Nechápu proč nejde
zlomit mé srdce z pod ledu
Kamkoli jdu zakletá jsem
Nestíhám vnímat
tok dalších osob
Kamkoli jdu hledám TEBE jen
podmanil jsi mě
svým okouzlujícím pohledem