Anotace: dobrý den, jsme vaše emoce
.
haló haló
vzbuďte se
no a co
nejsme otroci
haló
ne nevzbudíme
vždyť přece spíme
a jestli máme
dej nám jíst
a pít jinak se
nevzbudíme
máme halo
a to není málo
ale co ty bez nás
křičíš haló
ale je ti to
no a co
.