utonula jsem v objetí
tvá tíže stahovala mne ke dnu
s posledním výdechem
zaznělo tvé jméno
pak nic
ticho
ticho?
ne, z dálky se neslo
buchbuch buchbuch
jak bublinky praskaly na hladině
a když jsem následovala ten zvuk
znova jsem se mohla nadechnout
slunce vyšlo a já se pohupovala na špičkách vln nového světa