Jsem?
Anotace: Kdo jsem a kde jsem?
světlo zhaslo
a tma je neživotem
ztracený bloudím
strachem a úzkostí
že cíl minu
a nebudu s tebou
a láska
ta jediná síla
která vysvobozuje
uteče mi jak voda
z prasklého džbánu
do kaluže v prachu cest
najdeš mě
v šeru večera
znaveného myšlenkami
na svou neschopnost
zapálíš oheň
který zaplaší samotu?
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, terezkys, enigman, jitoush, poeta, Zrska
Komentáře (1)
Komentujících (1)