Anotace: rozjímání
to ani já... ale poslouchat je, je stejně kouzelný...:)
18.02.2014 22:51:00 | zelená víla
nebo je kouzelný ten, kdo se dokáže dívat takovýma očima...
18.02.2014 23:47:01 | PacificTrans
víš jak to je, krása je v očích dívajícího se...tuhle šanci máme přeci úplně všichni... když jsem byla mladší a bydlela ve svém podkrovním pokojíčku, tam se to déšť poslouchal, jak padal na tu střechu a odrážel se dolů, kapky sjížděly po taškách... když byla bouřka, bylo to strašidelný, ale ráda jsem to poslouchala a i jsem se ráda bála :)
19.02.2014 12:18:53 | zelená víla