Anotace: Vřava,útok,obrana,SMRT
Vřava
řinčení zbraní
mezi tím vším
stojí chlapec v noční košili
Útok
rytíři krále chrání
k nebi stoupá dým
a přibíhají posily
Obrana
náhle jeden z rytířů k zemi se sklání
na zemi mezi vším
leží chlapec v noční košili
Prober se chlapče
už je konec padl král
A chlapec s očima plnýma smutku a bolesti
zemřel...
zemřel pro malichernost králů...
Kteří chtěli válku
chtěli krev
a neměli dost
bojovali si jen tak pro radost
Rytíř sklíčen
do náruče vzal chlapce
Slzy kanou jedna za druhou
Když odcházím z bojiště
Silná asociace, která platí do dneška. I v dnešním světě umírají děti, pro královské malichernosti. ST
21.02.2014 14:42:06 | Tichá meluzína